Onze projecten

Met ons hout en plaatmateriaal kun je zó ontzettend veel. Dat bewijzen we elke dag opnieuw, in onze frezerij en samen met onze klanten. We werken graag nauw samen om te komen tot prachtige projecten, resultaten en eindproducten. Groot en klein. We zijn overal even trots op. Nieuwsgierig? Bekijk hieronder onze projecten en raak geïnspireerd!

Sustainer

Vanaf het ontstaan van Sustainer Homes frezen wij alle elementen die gebruikt worden voor de bouw van de door hun ontworpen circulaire modulaire woningen, het wordt zo gefreesd dat de…
Bekijk

Steel en Stockings

Voor Steel en Stocking zagen wij uit Rubberwood elementen op iedere gewenste maat waar in de productie prachtige bedden en nachtkastjes van gemaakt worden.
Bekijk

Maatwerk Meubel Productie

Voor onze klant MMP frezen en zagen wij speciaal op maat gemaakte elementen zodat zei op project basis een hun klanten zo efficiënt mogelijk van een nieuwe inrichting kunnen voorzien.
Bekijk

Haveco

Voor onze klant Haveco frezen en zagen wij al 15 jaar complete rompen waarvan zij banken kunnen maken. Wij frezen en zagen alle benodigde elementen op maat zodat Haveco de…
Bekijk
Menu

Onze Houthandel & Frezerij is gesloten op maandag 20 februari.